ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام کالاهای مشمول کالابرگ کدامند؟ راهنمای خرید با اعتبار الکترونیکی غول فناوری آمریکا 4800 نفر را اخراج می‌کند آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ بیت‌کوین صعود کرد آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر یکی از خطوط ریلی تهران - مشهد بازگشایی شد قیمت جهانی طلا امروز 1405/4/19 ارزش معاملات خرد از مرز 51 همت عبور کرد بورس در تقاطع سیاست و بنیادها قطر توسعه بزرگ‌ترین مجتمع LNG جهان را متوقف کرد خبر مهم برای واردکنندگان/ فهرست نهایی کالا‌های مشمول ترخیص ابلاغ شد پیش‌بینی قیمت دلار و یورو فردا پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۵ / مثقال طلا در کانال ۷۷ میلیون زمان واریز یارانه نقدی تیر ۱۴۰۵ اعلام شد + جدول مبالغ و جزئیات افزایش ۳ برابری بانک‌های عامل فروش ارز اربعین ۱۴۰۵ تعطیلی فرودگاه هرمزگان تکذیب شد/ جزئیات صدور نوتام در فرودگاه‌های جنوب

پیش بینی بورس یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰

پیش بینی بورس یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ بازار امروز شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ در حالی آغاز شد که در ابتدا رشد ناچیزی در شاخص کل و نمادهای شاخص‌ساز اتفاق افتاد اما در نهایت باز هم شاخص به روند قبلی خود ادامه داد. کارشناسان بازار سرمایه پیش‌بینی می‌کنند روند بازار تا پایان انتخابات نوسانی باشد و تغییری نکند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 08
کد خبر: ۸۷۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر بازار امروز شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ در حالی آغاز شد که در ابتدا رشد ناچیزی در شاخص کل و نمادهای شاخص‌ساز اتفاق افتاد اما در نهایت باز هم شاخص به روند قبلی خود ادامه داد. کارشناسان بازار سرمایه پیش‌بینی می‌کنند روند بازار تا پایان انتخابات نوسانی باشد و تغییری نکند.

 

محمد باقر خادمی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز گفت: در حال حاضر بازار روند خاصی ندارد و نمی‌توان پیش‌بینی کرد که بازار مثبت می‌شود و یا منفی باقی می‌ماند اما به نظر می‎‌رسد تا پایان انتخابات روند بازار تغییری نکند. وی افزود: وضعیت بازار با تعادل در نرخ دلار مشخص می‌شود و البته باید توجه داشت تا زمانی که محدودیت‌های دامنه نوسان و حجم مبنا در بازار وجود دارد رشد و روند صعودی در بازار غیر ممکن است.

 

خادمی در تشریح تاثیر دامنه نوسان در بازار گفت: پیش‌بینی می‌شود دامنه نوسان در کوتاه مدت به همان شکل متقارن خودش برگردد اما تا زمانی که این عامل در بازار وجود دارد عمده نمادها از مسیر رشد باز می‌مانند.

 

خادمی درباره ماندن یا خروج از بازار هم همچنین اظهار کرد: اگر افراد سرمایه‌هایشان نقد است در همان حالت نگه دارند اما توصیه به خروج از بازار را هم در وضعیت فعلی بازار نمی‌کنم زیرا بیشتر نمادها افت و ریزش خود را کرده‌اند و خروج از بازار به صلاح نیست.

 

وی در پایان درباره پیش‎‌بینی بازار ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ گفت: پیش‌بینی می‌کنم شاخص کل باز هم منفی باشد و تا پایان انتخابات به همین روند ادامه دهد اما در این میان چند گروه خودرویی، بانکی و فلزات اساسی می‌توانند بهتر از دیگر گروه‌ها باشند اما همین گروه‌ها هم از شرایط ایده‌آلی برخوردار نیستند و نمی‌توان لفظ پیش‌رو را برای آنها به کار برد./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار